AKMED Antik Sikkeler Webinarı

Koç Üniversitesi AKMED (Suna & İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Merkezi) olarak 26-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Zoom online olarak gerçekleştireceğimiz AKMED Antik Sikkeler Webinarı’nı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Beş günlük yoğun programda, Arkaik Dönem’den Bizans Dönemi’ne (MÖ c. 650-MS 1453) antik sikkeler konusu geniş bir kronolojik çerçevede ele alınacaktır. Dersler, Prof. Dr. Oğuz Tekin (Koç Üniversitesi AKMED) tarafından Zoom online olarak verilecektir. Numismatiğe ilgi duyan herkese açık olan webinar, eski Yunan, Roma ve Bizans numismatiğine giriş niteliğinde olup katılımcılara bir yandan temel numismatik bilgisini vermeyi öte yandan arkeoloji, tarih ve sanat tarihi alanlarında numismatiğin bir araç olarak nasıl kullanılabileceğini göstermeyi amaçlamaktadır.

· Dersler 50’şer dakikalık olup 5 gün boyunca günde 2 ders yapılacaktır.

· Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır.

· Programdaki tüm derslere eksiksiz katılım sağlayarak tamamlayanlara Katılım Belgesi verilir.

Başvurular 21 Eylül-11 Ekim 2020 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Program Dili

Eğitmen

Prof. Dr. Oğuz Tekin (Koç Üniversitesi AKMED)

Program: Tıklayınız.

Katılım Ücreti

Öğrenci olduğunu resmi olarak belgeleyen katılımcılardan ücret talep edilmez. Diğer katılımcılar için katılım ücreti 250 ₺’dır. Bu ücret, programa kabul edildikten sonra gönderilecek online ödeme linki üzerinden yatırılacak ve Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Programı hesabına bağış olarak aktarılacaktır. Ödeme yapıldığı andan itibaren kayıt gerçekleşmiş olur.

Programın mücbir sebeplerden dolayı AKMED tarafından iptal edilmesi durumunda alınan ücretler sahiplerine geri ödenir. Katılımcının programa katılmaması, eksik katılması veya yarıda bırakması durumunda ise ücret iadesi yapılmaz.

Başvuru

Lütfen öncelikle online başvuru formunu doldurarak başvurunuzu yapınız:

Online Başvuru Formu

Programa kabul edilenlere online ödeme linki gönderilecektir. Katılım ücretinin yatırılmasıyla kayıt işlemi tamamlanmış olur. Bu aşamadan sonra her katılımcının e-posta adresine kişiye özel webinara giriş linki gönderilecektir.

Öğrencilerden katılım ücreti talep edilmez ancak güncel öğrenci belgelerinin ayaci@ku.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Yükümlülükler

Program, numismatiğe ilgi duyan herkese açıktır. Katılımcılardan tüm derslere katılması beklenir. Derslerin hepsine tam katılım sağlamayanlar, Katılım Belgesi almaya hak kazanamazlar.

Önemli Tarihler

21 Eylül 2020 Başvuruların açılması

11 Ekim 2020 Son başvuru tarihi

14 Ekim 2020 Kabul edilen adaylara e-posta ile bilgi verilmesi

18 Ekim 2020 Kabul edilen adayların katılım ücretini yatırmaları için son gün

26 Ekim 2020 Programın başlangıcı

30 Ekim 2020 Programın sonu

İletişim

Program hakkındaki sorularınız için lütfen ayaci@ku.edu.tr (Arif Yacı), katılım ücreti ve ödeme hakkındaki sorularınız içinse oyanardag@ku.edu.tr (Özge Yanardağ Koçyiğit) ile iletişime geçiniz.